Futbol sala

Tino Pérez, nou entrenador del Barça de futbol sala

El tècnic de Toledo arriba lliure procedent del Shangai Quanqi Pioneer i firma per dues temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de futbol sala ja li ha trobat substitut a Jesús Velasco. Com va avançar Esport3, es tracta de Tino Pérez, de 55 anys, que arriba lliure procedent del Shangai Quanqi Pioneer de la Superlliga de la Xina.

El tècnic de Toledo firma per dues temporades i és el tercer fitxatge de la secció blaugrana, després de les incorporacions d'Eric Martel i Khalid.

Una trajectòria que fa patxoca

Tino Pérez va debutar com a primer entrenador al Talavera la temporada 1996/97 i acumula una llarga trajectòria a Espanya, Rússia i Itàlia, amb un palmarès de 4 Champions, 3 Lligues espanyoles, 4 Superlligues russes i 1 Scudetto, com a títols principals. També ha guanyat una Copa d'Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa d'Espanya la seva última temporada a l'Inter, la 2021/22; i dues Copes d'Itàlia i una Supercopa d'Itàlia amb l'Aqua Sapone.

Pretemporada amb pocs efectius

El nou entrenador blaugrana s'incorporarà a la feina el 12 d'agost vinent amb el filial i començarà la pretemporada amb el primer equip el 26 d'agost, tot i que tindrà pocs jugadors per la disputa del Mundial. La Lliga no començarà fins a l'octubre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut