Barça

Majoria de joves del planter a les instal·lacions del Barça en el dia 1 de l'era Flick

Juntament amb els jugadors que començaran la pretemporada amb l'alemany, Thiago Alcántara també s'ha presentat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Redacció Esport3Actualitzat

Thiago Alcántara va anunciar fa pocs dies la seva retirada com a futbolista, però podria estar ben poc temps a l'atur. El FC Barcelona, club on es va forjar com a futbolista i que el va veure debutar a l'elit amb 18 anys, li ha fet una proposta per continuar vinculat al món del futbol. I el gran dels Alcántara comença a tenir clara una resposta que serà afirmativa però amb condicions

Aquest dimecres, el primer equip ha donat el tret de sortida a la pretemporada i, entre l'arribada dels jugadors, també se l'ha pogut veure a ell:

 

A la Ciutat Esportiva Joan Gamper s'ha pogut veure com arribaven jugadors que tornen de les seves cessions, com Ansu FatiLenglet, Pablo Torre, Julián Araujo o Álex Valle, els lesionats Gavi, Balde i De Jong, i jugadors del primer equip que tornen de vacances, com Oriol Romeu, Iñaki Peña, Vitor Roque i Iñigo Martínez.

 

Molta presència de joves de la Masia

Hansi Flick comptarà amb un gran nombre de futbolistes joves del filial i del juvenil per fer la pretemporada. Avui ja s'ha vist per les instal·lacions Ander Astralaga, Mika Faye, Noah Darvich, Diego Kochen, Gerard Martín i Andrés Cuenca.

Els més joves en aquest inici de pretemporada seran Guille Fernández (16 anys) i Toni Fernández (15 anys), que ja havien fet algun entrenament amb el primer equip quan Xavi Hernández ocupava la banqueta.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut