Ilaix Moriba, jugant els Jocs amb la selecció de Guinea
Ilaix Moriba, jugant els Jocs amb la selecció de Guinea (Reuters)
futbol

Tercera cessió consecutiva d'Ilaix Moriba a un equip de la Lliga

El Leipzig arriba a un principi d'acord amb el Celta per a la cessió del guineà, a la recerca de l'estabilitat perduda des del seu adeu com a blaugrana

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

Nova cessió d'Ilaix Moriba. I ja en van tres de consecutives: València, Getafe i, proper destí, Galícia. El Celta i el Leipzig han arribat a un principi d'acord perquè el centrecampista guineà jugui cedit a Balaídos la temporada 2024-25, segons han informat a EFE fonts properes a l'operació.

L'hispanoguineà va arribar a les categories inferiors del FC Barcelona el 2010 procedent de l'Espanyol. Amb l'equip blaugrana va disputar 14 partits a Primera abans de ser traspassat a canvi de 16 milions al Leipzig, que el va cedir entre gener del 2021 i juny del 2023 al València, amb el qual va acumular 38 partits més a LaLiga. A Alemanya cap entrenador li ha fet confiança i ha passat èpoques llargues sense sumar ni un minut.

El gener d'aquest any, després de participar a la Copa Àfrica amb Guinea, Moriba va tornar al campionat espanyol després de signar pel Getafe de Josep Bordalàs, amb què ja havia coincidit a Mestalla. Amb l'equip madrileny, el migcampista que també ha participat a París 2024, va disputar 14 partits.

El seu vincle amb la franquícia de Red Bull expira el 2026. Però no vol esperar i busca l'estabilitat perduda des del seu adeu com a blaugrana, una marxa que en alguna ocasió ha reconegut que va ser un "error". Aquesta va ser la seva carta de comiat als culers:

Anar al contingut