Laporta, en una imatge d'arxiu acompanyant l'equip
Laporta, en una imatge d'arxiu acompanyant l'equip
Barça

Tercer desplaçament de Lliga sense Joan Laporta

El president del Barça s'ha vist obligat a dosificar els seus viatges per prescripció mèdica i descartar els desplaçaments aeris

Redacció Esport3Actualitzat

Els desplaçaments a Getafe i Vila-real de la primera i la tercera jornada han estat els únics de Lliga en què Joan Laporta ha encapçalat l'expedició del FC Barcelona. El compromís a Pamplona del 3 de setembre va ser el primer en què el màxim mandatari culer va començar a dosificar els seus viatges. Tampoc va ser a Mallorca ni aquest diumenge al Nuevo Los Cármenes de Granada.

Per prescripció mèdica, Laporta ha vist restringida la seva mobilitat en avió i ho ha aprofitat per modificar l'hàbit d'acompanyar sempre l'equip quan juga fora de casa. Només ha vist en directe el Porto-Barça de Champions. Laporta va arribar a la ciutat portuguesa després d'un viatge combinat de tren, fins a Madrid, i cotxe.

La presència de Laporta a la Lliga de Campions podria tenir continuïtat a Alemanya, on el Xakhtar disputa els seus partits pel conflicte entre Rússia i Ucraïna, i Bèlgica, casa de l'Anvers.

Anar al contingut