Laporta i Xavi, junts en una imatge d'arxiu
Laporta i Xavi, junts en una imatge d'arxiu
barça

Teràpia de Laporta amb Xavi en el vol de tornada més difícil

El president i l'entrenador del Barça van seure de costat en el viatge de tornada d'Aràbia a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

La dura desfeta blaugrana a la Supercopa a mans d'un Madrid molt superior va deixar visiblement tocat el tècnic Xavi Hernández. El de Terrassa va assegurar a la roda de premsa estar preparat per viure a la corda fluixa, però, malgrat tot, el director esportiu Deco no va trigar ni una hora a ratificar l'entrenador: "Aquesta és una derrota que no canvia res."

La continuïtat de Xavi no es discuteix i dijous serà a Salamanca en els vuitens de Copa contra Unionistas. Però això no va fer més agradable el retorn del tècnic a Barcelona. Un vol que ha fet assegut a l'avió de costat amb Joan Laporta. Aproximadament sis hores en què, sense aprofundir en la situació de l'equip ni buscar vies de millora, el president s'ha encarregat de donar-li ànims i transmetre-li confiança en primera persona. Abans, a la gespa, li havia comunicat el suport en forma d'abraçada durant l'entrega de medalles.

Un cop aterrats al Prat, cap més contacte, confiant que el pas de les hores permeti trobar les claus per revertir la crisi blaugrana.

Anar al contingut