Ter Stegen, operat a Estrasburg (Europa Press)

Ter Stegen, operat de l'esquena a França

El porter alemany ha estat intervingut "satisfactòriament" a Bordeus per la doctora Amélie Léglise
Redacció Esport3 Actualitzat

Ter Stegen ja ha passat per quiròfan. El porter alemany l'han operat "satisfactòriament" de l'esquena aquest dijous a França a causa de l'hèrnia discal que li provoca el dolor des de fa temps, una molèstia que li irradia a la cama. Ter Stegen havia demanat una mica més de marge per prendre una decisió, i després de meditar-ho també amb els serveis mèdics de la selecció alemanya, el porter va optar per intentar solucionar de soca-rel els problemes lumbars.

Ter Stegen s'ha operat per poder reaparèixer al més aviat possible. Ha estat intervingut al centre Sports Clinic Bordeaux Merignac a càrrec de la doctora Amélie Léglise.

Tot, sota la supervisió dels serveis mèdics del club.


Quan es va operar del genoll fa uns anys, també ho va fer a l'estranger, a Suècia concretament.

 

El porter titular del Barça estaria al voltant de dos mesos de baixa, i per tant seria dubte per als vuitens de final de la Champions que es disputen a partir del 13 de febrer.

Ter Stegen es perdrà amb total seguretat la Supercopa i diversos partits de Lliga i de Copa. És el torn, doncs, per a Iñaki Peña, que va firmar una gran nit contra l'Atlètic de Madrid.

Malgrat que els primers pronòstics eren més optimistes amb Ter Stegen, l'alemany no es desempallegava dels problemes lumbars i l'opció de passar per quiròfan ha acabat imposant-se.

Ter Stegen s'ha perdut els últims tres partits per problemes lumbars (Europa Press)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut