Iñaki Peña en un entrenament amb el Barça (EFE)
Barça

Ter Stegen no s'entrena i Iñaki Peña serà titular contra l'Atlètic de Madrid

El porter alemany ha anat a la Ciutat Esportiva, però no ha pres part en la sessió amb els seus companys. Marcos Alonso tampoc s'ha exercitat

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André ter Stegen no acaba de fer net de la lumbàlgia i aquest dissabte tampoc s'ha entrenat amb el primer equip del Barça. El capità blaugrana ha anat a la Ciutat Esportiva, però n'ha marxat abans de l'entrenament. Així doncs, el porter alemany es perdrà també el Barça-Atlètic de Madrid de diumenge (21.00), que pot ser important per a les opcions de l'equip blaugrana a la Lliga, segons ha confirmat posteriorment Xavi Hernández.

Iñaki Peña serà, doncs, el porter titular del Barça davant l'Atleti, i seria el tercer partit seguit del porter alacantí. Les seves bones actuacions davant el Rayo Vallecano i contra el Porto resten gravetat a la baixa de Ter Stegen.

Marcos Alonso, amb molèsties

Una altra possible baixa per al partit contra l'Atlètic de Madrid és Marcos Alonso, que tampoc s'ha exercitat aquest dissabte. El lateral madrileny, però, no entra gaire en els plans de Xavi en els últims partits: no juga des de la derrota contra el Xakhtar Donetsk a la Champions el 7 de novembre.

Anar al contingut