Marc-André ter Stegen durant l'escalfament a l'estadi Lluís II
Marc-André ter Stegen durant l'escalfament a l'estadi Lluís II (Reuters)
Lliga de Campions

Ter Stegen es treu responsabilitat: "No ens hem entès amb Eric Garcia"

El porter blaugrana ha explicat que hi ha hagut un malentès amb Eric Garcia en la jugada que ha suposat l'expulsió del defensor al minut 10

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha començat amb mal peu el seu camí a Europa. Els de Hansi Flick s'han vist molt perjudicats per l'expulsió d'Eric Garcia al minut 10. La jugada ha començat amb una mala passada de Ter Stegen, que ha apostat per donar l'esfèrica al de Martorell quan estava marcat per un rival. 

Un cop ha finalitzat el partit, el porter blaugrana i capità de l'equip ha donat la cara davant els mitjans de comunicació. Tot i això, no ha considerat que la responsabilitat hagi estat tota seva i ha explicat que s'ha tractat d'un malentès amb el seu company.

"No ens hem entès bé en aquesta situació i em sap greu per l'Eric, perquè el perjudica. Hem hagut de jugar amb un menys durant 80 minuts."

"Ha passat una cosa que no ens hauria de passar. Són coses del futbol. Aquesta derrota fa mal perquè hem donat la cara amb un menys i volíem treure com a mínim un punt."

Mal inici a Europa

A la segona part, el Barça ha intentat controlar el partit davant un Mònaco que no trobava el camí del gol. Els de Flick, fins i tot, han tingut alguna oportunitat per posar-se al davant al marcador, però els atacants no s'han mostrat encertats de cara a porteria. Tot i això, Ter Stegen ha considerat "poc merescut" el segon gol dels locals.

"No hem tingut el partit sota control, però hem donat la cara. El segon gol del Mònaco ha estat poc merescut i ens quedem amb una mala sensació. Sabíem que ells collarien perquè estaven amb un més. Buscavem ajuntar els espais i crec que ho hem fet prou bé, però al final ha arribat el segon d'ells sense gaire joc."


Mira el resum el Mònaco-Barça (2-1)

Anar al contingut