Ter Stegen, en un entrenament amb la selecció alemanya (EFE)
Ter Stegen, en un entrenament amb la selecció alemanya (EFE)
Barça

Ter Stegen anticipa el seu pla de retirada

Està convençut de poder-ho compaginar bé amb la nova titularitat amb Alemanya

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André ter Stegen està a punt de complir un somni aquest dissabte contra Hongria. La retirada de la selecció de Manuel Neuer li ha obert de bat a bat la titularitat en la porteria d'Alemanya, una fita que fins ara només havia aconseguit en els pocs moments d'indisposabilitat del número 1 del Bayern de Munic. El barcelonista no amaga que el seu objectiu "sempre ha estat ser titular amb  Alemanya", però això no impedeix que el seu compromís amb el Barça es mantingui al 100%. En el marc de la concentració del combinat de Julian Nagelsmann, ha recordat que"encara" té "un contracte relativament llarg" -fins al 2028- amb el club del qual és capità, on se sent "molt feliç", tant ell com la seva família.

Ter Stegen ha anticipat el seu pla de retirada i no tanca les portes a tornar a jugar algun dia amb algun club del seu país, però més que res perquè "mai se sap el que vindrà en el futur". Això sí, descarta acabar sent també el relleu de Neuer al Bayern o veure's  "jugant tant temps" com l'exporter italià Gianluigi Buffon, retirat als 45 anys. Per ell, la prioritat és el present, que implica fer una bona temporada amb el Barça, a qui considera en el bon camí de la mà del tècnic Hansi Flick:

"Valoro molt bé l'inici. M'alegro per ell que tot vagi com està anant. Però no podem adormir-nos. Tenim un equip molt jove i Lewandowski, jo i companyia hem de liderar l'equip. Flick té una opinió clara i hem d'implementar-la"

En total, Ter Stegen ha jugat 40 partits amb la selecció alemany, dels quals només quinze de caràcter oficial. Encara no ha jugat cap minut en les fases finals de l'Eurocopa ni del Mundial.

 

Anar al contingut