barça

Ter Stegen, en mode capità, subratlla el principal canvi entre Flick i Xavi

El porter alemany analitza les primeres impressions del retrobament amb el seu antic seleccionador

Redacció Esport3Actualitzat

Amb Sergi Roberto descartat, Marc-André ter Stegen té molts números d'acabar sent el primer capità del Barça en la temporada 2024-25. El porter alemany, a qui es veu preparat per assumir una responsabilitat que la plantilla haurà de referendar, ha analitzat amb els mitjans les primeres impressions de la pretemporada. En aquest sentit, ha estat clar quan se li ha preguntat pel principal canvi entre Hansi Flick, el seu antic seleccionador, i Xavi Hernández:

"Ja s'ha parlat bastant del tema físic, que segurament és un dels canvis que més es veurà. Estem entrenant superfort per ser superiors a qualsevol oponent i poder competir en qualsevol moment del partit. Tinc moltes ganes de veure com evoluciona tot i desitjo que amb Flick tot funcioni."

L'afició pot esperar un equip físicament ben treballat, però també desitja que aquesta bona preparació es reflecteixi en el marcador. I, respecte al Barça-Madrid de Nova Jersey, Ter Stegen avisa: el resultat és important --el Barça s'ha imposat en els últims tres clàssics d'estiu--, però la tònica de la temporada ho és més. Paraula de capità.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut