Barça

Ter Stegen: "El Madrid ja sap que amb nosaltres no els va anar gaire bé"

Ter Stegen es mostra optimista d'aconseguir derrotar els blancs aquest dissabte

Xavi LemusActualitzat

El Barça arriba al clàssic amb una bona ratxa de resultats, han escurçat la distància a la Lliga a tan sols un punt del lideratge i acaben de sumar la tercera victòria consecutiva a la Champions. 

Després del partit contra el Xakhtar, entrenament de recuperació i tan sols un dia per assajar com derrotar el Reial Madrid. Un duel que per un dels capitans, Marc André Ter Stegen, cal afrontar amb optimisme:

"Els resultats ens donen tranquil·litat per preparar el clàssic. Volem guanyar perquè juguem a casa i la nostra afició ens fa costat. Nosaltres estem en un bon moment i el volem aprofitar. I ells ja saben que la temporada passada amb nosaltres no els va anar gaire bé..."

Un dels interrogants de cara al compromís contra els blancs és veure si Xavi pot recuperar algun dels jugadors lesionats, peces clau al sistema de joc de l'equip, per a Ter Stegen unes absències que passen factura:

"Òbviament a qualsevol equip aquestes lesions li fan mal. Potser es poden recuperar un o dos jugadors per ajudar-nos en un compromís tan difícil."

Sobre els perills del conjunt d'Ancelotti, la plantilla blaugrana té clar quins són els aspectes que cal tenir en compte:

"Ja sabem que et poden generar una ocasió del no-res. L'objectiu és evitar pèrdues fàcils i que ells s'activin."

I en aquest sentit, serà clau impedir que Jude Bellingham tingui un paper protagonista:

"Per ser un interior té molta arribada. Els ha compensat la marxa de Benzema. Tot i ser un perfil completament diferent genera molt de perill quan trepitja l'àrea i defineix molt bé."

Les estadístiques de gols encaixats del Barça està molt lluny de l'eficiència de la passada temporada. Una dinàmica negativa que intenten corregir:

"Estem treballant per recuperar la seguretat defensiva i evitar encaixar gols fàcils. Això es pot evitar."

Ter Stegen viu un moment dolç a la seva carrera i afronta el clàssic com a capità, tenint en compte que Sergi Roberto està lesionat, i per a ell és tot un al·licient:

"Em sento molt equilibrat i important a l'equip. Intento oferir la meva millor versió i ser molt fiable. Ser capità serà molt especial, perquè és un gran partit on tothom vol jugar. Estic molt il·lusionat i serà tot un orgull portar el braçal de capità."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut