Ter Stegen saluda el neerlandès Timber al final del partit corresponent a la Lliga de les Nacions
Ter Stegen saluda el neerlandès Timber al final del partit corresponent a la Lliga de les Nacions (Reuters)
futbol

Ter Stegen descobreix la part menys bonica de la seva nova vida

Per primera vegada en la seva carrera, el de Mönchengladbach té la titularitat assegurada tant al Barça com a Alemanya

Redacció Esport3Actualitzat

Els astres s'han alineat per a Marc-André ter Stegen en aquest inici de temporada 24-25. Capitania estrenada en un Barça prometedor amb segell alemany i nomenat oficialment successor de Manuel Neuer a la porteria de la seva selecció, una vella aspiració ajornada per la longevitat del mite del Bayern de Múnic.

Però la nova vida del de Mönchengladbach als seus 32 anys, com a titular indiscutible aquí i allà, també amaga parts menys boniques, com la que li ha tocat viure aquest dimarts al Johan Cruijff Arena d'Amsterdam. El Països Baixos-Alemanya es preveia més exigent que la maneta del cap de setmana contra Hongria. I així ha estat. Els teutons han hagut de refer-se d'un sotrac inicial.  

Lluny de la solidesa tradicional germànica, l'actual "mannschaft" és un equip tou en ple procés de renovació, pendent de trobar les peces que consolidin el relleu generacional i facin oblidar a poc a poc els Kroos, Gündogan, Hummels... El conjunt de Nagelsmann, de més a menys com a amfitriona de la passada Eurocopa, encara és capaç de concedir un u contra u clamorós a l'equip rival en la primera jugada del matx. Era el minut 2 quan Tijani Reijnders ha tingut tot el temps del món per pensar i ha superat Ter Stegen per sota les cames.

A la xarxa algú imaginava Neuer veient la jugada des de la televisió. El repte del seu substitut blaugrana és guanyar-se la confiança dels seus compatriotes, sobretot d'aquells que encara el veuen amb cara de suplent. Són anys de convivència amb el gegant de Gelsenkirchen.

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut