Ter Stegen, indiscutible (EFE)
Ter Stegen, indiscutible (EFE)
Barça

Ter Stegen, a l'altura de Ramallets

L'alemany iguala contra el Porto els 387 partits del mític porter del Barça. Ara només el superen Zubizarreta (410) i Víctor Valdés (535)

Redacció Esport3Actualitzat

En la seva desena temporada al Barça, Marc-André ter Stegen ja s'ha situat en el podi dels porters que han disputat més partits oficials amb la samarreta blaugrana. Amb el duel de Champions a Dragao, l'alemany ja en suma 387, tants com un altre mite del barcelonisme, Antoni Ramallets. "El gat de Maracanà" va defensar la porteria del Barça entre els anys 1947 i 1961.

Ara només hi ha dos porters que superin Ter Stegen. Andoni Zubizarreta és el segon classificat en aquest rànquing històric, amb 410 partits. Si no hi ha cap daltabaix, és una xifra que hauria de superar l'alemany durant la temporada actual. Curiosament, va ser Zubizarreta, exercint de director esportiu del club, qui va fitxar l'alemany del Borussia Möncheglabdach.

 

Més lluny queda Víctor Valdés. Va fixar un rècord de 535 partits, abans d'abandonar el Barça l'estiu del 2014, coincidint precisament amb l'arribada de Ter Stegen. Des d'aleshores l'alemany s'ha consolidat com l'opció prioritària per a tots els entrenadors, i encara té contracte fins al 2028.

Anar al contingut