La bandera espanyola penjada a segona graderia del Camp Nou
La bandera espanyola penjada a segona graderia del Camp Nou
barça

Tensió al Camp Nou al voltant de la bandera espanyola d'un aficionat de l'Atlètic de Madrid

L'episodi s'ha viscut a la segona graderia de gol nord durant la primera part del partit, considerat d'alt risc

Redacció Esport3Actualitzat

Durant uns minuts de la primera meitat, l'atenció dels espectadors del Barça-Atlètic de Madrid s'ha repartit entre el camp i l'episodi viscut a la segona graderia de gol nord. Una bandera espanyola amb l'escut de l'Atlètic de Madrid estampat ha generat tensió entre alguns culers i el "colchonero" que l'havia penjat davant d'una tanca de publicitat del principal patrocinador del club.

Els vídeos compartits per un assistent a l'enfrontament mostren com un seguidor local despenja l'estendard, una acció que provoca la reacció immediata del seu propietari. Aquest últim s'aixeca de la seva localitat i, després d'un estira-i-arronsa, l'acaba recuperant. En virtut de les noves mesures implementades aquesta temporada pels partits d'alt risc com el d'aquest diumenge, minuts després els membres de seguretat s'han endut el seguidor blanc-i-vermell, ja que incomplia la prohibició de vestir-se amb simbologia de l'equip visitant en un lloc de públic local.

Aquesta és la piulada que mostra la seqüència de forma més nítida:

Els serveis de seguretat del Barça després de l'enfrontament ha acompanyat al seguidor matalasser a l'exterior de l'estadi.

Anar al contingut