Tebas en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Tebas treu pit i carrega contra Florentino Pérez, a qui anomena "expert en martingales polítiques"

Després de conèixer que el TAD li ha obert un expedient per una presumpta incidència "molt greu", el president de LaLiga ha enviat un dur "encàrrec" al màxim dirigent del Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas, president de LaLiga, ha estat objecte de l'obertura d'un expedient per part del Tribunal Administratiu de l'Esport, que recull una presumpta incidència "molt greu" denunciada pel Reial Madrid.

En cas que aquesta resolució tiri endavant, Tebas correria el risc fins i tot de ser inhabilitat. Tot i això, ha volgut deixar clar que no contempla aquesta possibilitat i ha aprofitat per carregar contra Florentino Pérez.

A través de les seves xarxes socials, el president de LaLiga ha volgut enviar-li un missatge dur:

 

"Sembla que algú no accepta que la seva Superlliga hagi estat rebutjada de manera unànime per tot el futbol mundial i que el projecte de CVC amb LaLiga fos ratificat amb totes les garanties per una aclaparadora majoria de 39 de 42 clubs i ratificat pels tribunals. Sembla que algú, expert en "martingales" polítiques, ha d'activar vies desesperades per intentar imposar la seva manera particular de veure el futbol. Doncs que no s'equivoquin, continuarem treballant i continuarem defensant-nos amb tota la contundència."

Tebas es defensa d'una possible inhabilitació 

Les perles dels 4 minuts de vídeo de Tebas, en què ha tret pit i ha tirat amb bala contra Florentino:

"No seré inhabilitat. És un camí llarg, però espero en les diferents instàncies guanyar-lo de forma definitiva."

"És l'afany del president del Reial Madrid, Florentino Pérez. El que no aconsegueix convèncer els clubs, el que no aconsegueix convèncer ni els clubs d'Espanya ni d'Europa, intentar buscar altres camins per intentar treure el que és elegit democràticament a LaLiga. Que en aquest cas soc jo."

 

Anar al contingut