Barça

Tebas també irrita l'Athletic: "El Barça està a prop de poder fitxar Nico Williams"

El president de LaLiga afirma que el club blaugrana "està més a prop que mai de tornar a la norma de l'1x1"

Redacció Esport3Actualitzat

A Bilbao estan amb la mosca al nas per les contínues insinuacions d'un possible fitxatge de Nico Williams per part del Barça. Tant és així que l'Athletic va refrendar el compromís del jugador amb el club i va criticar el "bombardeig" mediàtic per part del club blaugrana.

En aquest ambient remogut, però, s'hi ha afegit un altre element, i no qualsevol. Javier Tebas, president de LaLiga, ha repetit pràcticament les paraules que en el seu dia va pronunciar Joan Laporta a Catalunya Ràdio i que van encendre els ànims a Biscaia. Tebas ha dit això en declaracions al diari Sport:

"El Barça està a prop de poder fitxar Nico Williams. Cal recordar que s'ha de complir l'escenari de l'1x1. Avui no hi arriba, però és quan més a prop està d'arribar-hi en els últims anys. Si ho aconsegueix, podrà fitxar Nico Williams o un altre jugador d'aquestes característiques"

Com ja havia fet en anteriors declaracions, Tebas ha lloat l'esforç fet pel Barça en la contenció de la massa salarial, reduïda en uns 200 milions d'euros.

Tebas ha fet el vaticini, tot i atorgar-li al menor dels Williams --que avui fa 22 anys-- un cost molt més alt del que en realitat té:

"Crec que té una clàusula de 85 milions d'euros --quan, en realitat, la clàusula és de 58 milions. Quan compres, l'amortització es divideix pels anys de contracte. Si el firmés per 5 temporades serien menys de 20 milions per anys -serien, en realitat, menys de 12- més el que li paguis al jugador. Aquestes quantitats són perfectament assumibles pel Barça si està en la norma de l'1x1"    

El president de LaLiga ha desgranat les operacions que ha fet el Barça per arribar a aquest punt i el que li falta:

"Amb la reducció de massa salarial i d'estructura de club, i amb algun moviment més, les opcions d'assolir aquest 1:1 i, per tant, de comptar amb més llibertat d'actuació són molt més altes"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut