Javier Tebas, en una imatge recent
Javier Tebas, en una imatge recent
Barça

Tebas hauria intentat incriminar el Barça amb una prova falsa sobre Rosell i Bartomeu

El president de LaLiga hauria jugat a l'equívoc, segons una informació de La Vanguardia

Redacció Esport3Actualitzat

La Vanguardia publica avui que Javier Tebas hauria enviat una prova falsa a la Fiscalia per incriminar el Barça sobre els pagaments fets al vicepresident dels àrbitres, José María Enríquez Negreira.

El president de la Lliga de Futbol Professional hauria atribuït a Sandro Rosell i a Josep Maria Bartomeu vincles econòmics amb un investigat, Josep Contreras.

En un document de l'exdirectiu del Barça hi sortia escrit "Rosell" i "Josep Maria". "Rosell", però, seria en realitat Ramon Rosell, comptable de les empreses de Contreras, i Josep Maria, un empleat de Banca Catalana. Les identitats reals --que no tenen res a veure amb els expresidents del Barça-- han estat desvelades per la família de Contreras, mort el Nadal passat.

En aquest sentit, l'escrit també esmenta dues entitats bancàries que fa més de 20 anys que no existeixen, Banca Catalana i Banca Mas Sardà.

La resposta de Laliga

L'ens presidit per Javier Tebas ha enviat un burofax a La Vanguardia amb un escrit de rectificació:

"Burofax amb l'escrit de rectificació que s'ha enviat aquest matí a La Vanguardia, per la notícia el titular del qual és absolutament fals i calumniós, ja que ni LaLiga ni Javier Tebas han aportat cap prova falsa. La pròpia notícia de La Vanguardia ho confirma al cos del missatge i s'explica perfectament a l'escrit de rectificació, per la qual cosa la petició de dimissió de Javier per part del FCB es basa en un titular i una afirmació falsa"

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut