Tebas carrega ara contra el City pel fair play i Guardiola li respon

La possible sanció al City, en cas que sigui declarat culpable, pot anar des d'una multa econòmica fins a la pèrdua de punts i el descens de categoria
Redacció Esport3 Actualitzat

Javier Tebas ha demanat a la Premier League que sancioni el Manchester City per saltar-se el fair play financer, un dels principals cavalls de batalla del president de LaLiga i que ocasiona maldecaps a diversos equips, com el Barça.

Aquest dilluns ha començat el judici en què la Lliga anglesa acusa el City de 115 violacions d'aquest fair play financer entre el 2009 i el 2018. Aquest procés pot durar unes deu setmanes i el veredicte es donarà a conèixer durant la primera meitat del 2025.


Guardiola: "Estic d'acord amb Tebas"

Pep Guardiola ha contestat a Tebas i s'ha manifestat sarcàsticament: "Estic d'acord amb Tebas, tothom vol que ens sancionin."

"Tots els clubs de la Premier volen que ens sancionin, això està clar. Per això dic a Tebas i a tots aquests equips que s'esperin al que digui el tribunal. La justícia és el que compta en una democràcia moderna, és tan fàcil com això. [...] Nosaltres creiem que no hem fet res mal fet."


El City ha negat totes les acusacions de no haver donat informació financera precisa, de no haver donat els detalls exactes dels contractes de jugadors i entrenadors, de no haver complert el fair play financer de la UEFA i de la Premier League i de no haver volgut cooperar amb les investigacions de la Lliga anglesa. 

La possible sanció al City, en cas que sigui declarat culpable, pot anar des d'una multa econòmica fins a la pèrdua de punts i el descens de categoria.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut