Tebas, parlant durant un acte.
Tebas, crític amb els vídeos de Reial Madrid TV (Europa Press)
Futbol

Tebas anuncia que la Lliga comença a prendre mesures contra els vídeos de Real Madrid TV

El president de LaLiga també ha estat crític amb Florentino i Laporta, caps visibles de la Superlliga

Redacció Esport3Actualitzat

Fins i tot un madridista reconegut com Javier Tebas ha alçat la veu contra els vídeos que està fent Real Madrid TV al voltant dels àrbitres i les seves actuacions en els partits de l'equip blanc. De moment, sense anunciar quin tipus d'actuacions. Després de participar en unes jornades a Port Aventura, el president de la Lliga ha parlat del canal televisiu del Reial Madrid:

El canal és una concessió pública. Estic segur que l'hi van concedir assumint que respectaria els valors de l'esport. Cal revisar les condicions de la concessió. La Lliga està començant a prendre mesures contra els vídeos. Us imagineu un vídeo dels àrbitres creat pel Barça i que el segueixin la resta de clubs? Ens carregaríem el futbol. És evident que no podem seguir en aquesta línia.

 

El poder del Madrid, Florentino i la Superlliga

Tebas també reconeix el poder que tenen Florentino Pérez i el Reial Madrid a l'estat espanyol:

Ningú no posa el cascavell al gat sobre els vídeos pel que és el Reial Madrid en aquest país. Imposa respecte. Els àrbitres ja en tenen prou amb el cas Negreira. Porto deu anys com a president i tenir cada dia Florentino al davant no és còmode.

Contrari a la Superlliga, Tebas ha criticat el lideratge de Florentino en aquest projecte:

Si la Superlliga no prospera, Florentino ja s'inventarà alguna cosa. No perd mai el relat. La influència que Florentino té a Europa és zero. És un gran president del Reial Madrid, però un mal gestor per crear competicions. Llegeix molt malament els efectes que té en el futbol. A Europa no té predicament. Florentino no vol que la Lliga sigui forta, vol que sigui la Lliga que ell controli. No vol que creixin i li puguin fitxar jugadors. Diu que a Espanya només val el Madrid. Pensa que tots els diners que mou el futbol espanyol són gràcies al Madrid i, una mica, al Barça.

"Laporta no lidera res, prou feina té amb el Barça"

Tebas també ha parlat del paper del Barça a la Superlliga, Joan Laporta i els problemes econòmics de l'entitat:

Això ho lidera Florentino. Laporta no lidera res, prou feina té amb el Barça. Laporta està esperant a veure si li toca la loteria perquè creu que serà la solució econòmica del club. I ja pot esperar perquè no ho serà. Si no venen, no tindran més ingressos per arribar a la norma 1-1. Si aquests ingressos arriben al juny, benvinguts per al Barça. M'imagino que estan treballant per acabar de vendre aquest actiu. 

 

 

Anar al contingut