Taylor Swift cantant en un concert
Taylor Swift cantant en un dels seus concerts
Futbol

Taylor Swift condiciona el calendari final de LaLiga

El club blanc ha proposat una sol·licitud a la Lliga per decidir la data de l'últim partit

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Taylor Swift actuarà al nou Santiago Bernabéu el 30 de maig del 2024. El Reial Madrid ha sol·licitat formalment a la Lliga que el seu partit de la jornada 38 es disputi el dissabte. Una demanda que podria canviar l'horari de tots els partits de LaLiga.

L'última jornada de la competició té la data oficial el cap de setmana del 25-26 de maig. El club blanc ha demanat el canvi d'horari d'aquesta jornada per tal de tenir més temps per preparar l'estadi per a l'esperat concert de l'artista nord-americana a la capital d'Espanya.
 

La possibilitat d'un segon concert

L'èxit en la venda d'entrades ha fet plantejar al Reial Madrid la possibilitat de proposar una segona data a la cantant. Aquest segon dia té tots els números de ser el 29 de maig.

En aquest cas, no es podria complir el termini de tres dies que necessiten els operaris de la cantant per aconseguir unes condicions de seguretat ideals. És per això que l'equip madridista ha sol·licitat el canvi.

Complicacions si hi ha alguna cosa en joc

Tant el Reial Madrid com el Reial Betis han de formar part de l'horari unificat de l'última jornada. La planificació d'agenda es complicaria si els dos equips tinguessin alguna cosa en joc en l'últim enfrontament del campionat de Lliga, ja que la competició acostuma a agrupar els partits en funció de les possibilitats de cada equip.

Anar al contingut