Taty Castellanos, el golejador de les darreres jornades, és dubte per un esquinç de turmell
Taty Castellanos, el golejador de les darreres jornades, és dubte per un esquinç de turmell
Girona

"Taty, Taty, Taty...!": Montilivi es rendeix al pòquer de Castellanos

Taty Castellanos s'erigeix com a heroi del Girona contra el Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

"Taty, Taty, Taty...!". Montilivi s'ha rendit a Taty Castellanos davant l'exhibició d'efectivitat que ha mostrat l'argentí contra el Reial Madrid.

Amb aquest pòquer suma 11 gols a la Lliga. El Taty que ha dibuixat un escenari perfecte contra un Reial Madrid llançat a la quinzena Champions.

Al minut 12, al minut 24, al primer minut de la segona part i al minut 62, el davanter gironí ha foradat la porteria d'Andriy Lunin, avui encarregat de la porteria blanca per l'absència de Courtois per gastroenteritis.

El davanter ha estat substituït al minut 71 per Stuani, i Montilivi l'ha ovacionat com mai.

I és que fa només dues setmanes que Castellanos no passava pel seu millor moment: va tancar les seves xarxes socials després d'una ocasió fallada contra el Barça i se'l va veure fins i tot plorant.


Trencant estadístiques

Atenció a aquesta dada: des del pòquer de Robert Lewandowski amb el Dortmund el 2013, cap jugador havia marcat 4 gols al Reial Madrid en un partit.

L'últim equip que va marcar 4 gols al Reial Madrid va ser el Manchester City fa un any a la Champions.

I en estadístiques personals, no és el primer pòquer de Castellanos, tot i que aquest contra el Reial Madrid segur que serà el més recordat.

Fa un any, quan era jugador del New York City a la MLS, va clavar quatre gols al Real Salt Lake, equip de Utah que es diu així en honor al Reial Madrid.


Mira el pòquer del Taty

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut