Borja Iglesias consola Edgar Badia, que minuts abans li havia aturat un penal

Tanta fatalitat fa explotar l'Elx contra els àrbitres

Piulada de disconformitat. Els il·licitans es converteixen en el tercer equip a la història amb tres penals en contra i dos expulsats en un mateix partit.
Redacció Esport3 Actualitzat

En la temporada més desgraciada de l'Elx, cap relat per bonic que sembli assegura un final feliç. Aquest divendres la història del duel contra el Betis al Martínez Valero no podia començar millor: 2-0 al minut 9 gràcies als gols de Fidel, de penal, i Boyé. A la mitja part s'hi arribava amb aquest resultat i el públic somiava amb un vespre alegre. Però no comptava amb el factor Iglesias Villanueva.

El col·legiat gallec ha convertit l'Elx en el tercer equip en els 94 anys d'història de la Lliga amb tres penals en contra i dos expulsats en un mateix partit, unes condicions que l'oponent bètic no ha desaprofitat. Remuntada culminada al 95 amb una opinable pena màxima per mans del xilè Roco, transformada per William Jose.

El club ha explotat a les xarxes al final del xoc demanant "igualtat i respecte":

Val a dir que fa unes quantes jornades, l'Elx va ser el protagonista afortunat d'un error del VAR que no va intervenir en un fora de joc clar de Ponce. La conseqüència d'aquella jugada va servir per posar a la "nevera", precisament, el germà d'Iglesias Villanueva.

Mira el resum de l'Elx-Betis (2-3)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut