Tänak manté el liderat i Neuville abandona el Ral·li de Xile (EFE)

Tänak manté el liderat i Neuville abandona el Ral·li de Xile

La jornada ha estat marcada per l'espectacular accident de Neuville en la vuitena especial del ral·li
Actualitzat

El pilot estonià Ott Tänak (Toyota) ha mantingut el liderat del Ral·li de Xile al final de la segona jornada, en què el belga Thierry Neuville (Hyundai i20), líder del Mundial, s'ha hagut de retirar després d'un aparatós accident.

Tänak s'ha imposat en dos dels sis trams de l'etapa, en la meridional de la regió del Bío Bío, i ha ampliat lleugerament l'avantatge sobre el segon, el francès Sébastien Ogier (Citroën C3), que va quedar a 30.3 segons. El francès Sebastien Loeb (Hyundai i20), nou vegades guanyador del Mundial de Ral·lis (WRC), ha escalat fins a la tercera posició de la classificació, a 35.4 segons del líder.

La jornada ha estat marcada per l'espectacular accident de Neuville en la vuitena especial del ral·li, la segona de la jornada, després de ser el més ràpid en el primer tram. Pilot i copilot han estat traslladats a l'hospital de Concepción, pèro cap dels dos ha tingut lesions.

El finlandès Jari-Matti Latvala (Toyota) es va retirar quan anava tercer després que s'aturés el motor del seu vehicle en l'última especial del dia.

Aquest diumenge es correran els últims quatre trams del ral·li, la sisena prova del WRC, que per primera vegada passa per Xile.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut