Vinícius assenyala la persona que el va insultar a Mestalla la temporada 22-23 (EFE)
Vinícius assenyala la persona que el va insultar a Mestalla la temporada 22-23 (EFE)
Futbol

Tambors de batalla a Mestalla: la Curva del València escalfa el retorn de Vinícius amb una cançó de Pinotxo

El Madrid visitarà el València el pròxim 2 de març i en el record de Mestalla encara hi ha el tancament de la grada per uns càntics racistes a Vinícius

Redacció Esport3Actualitzat

La Curva Nord de Mestalla ja té preparada la cançó que dedicarà a Vinícius en el seu retorn a València el pròxim 2 de març. Segons ha informat Superdeporte, la grada d'animació ha preparat un càntic per defensar l'honor de Mestalla, que segons ells va rebre una campanya de desprestigi la temporada passada després de la tensió viscuda en el València-Madrid del 22 de maig del 2023. La cançó, basada en la música de Pinotxo, s'assajarà en el partit amb el Sevilla perquè la coneguin tots els aficionats i es cantarà durant la visita dels d'Ancelotti. La referència al personatge de Walt Disney remet a la polèmica portada del mitjà de la capital del Túria titllant Vinícius de mentider, que va indignar el madridisme.

La lletra de la cançó, que ha publicat Superdeporte, remarca que l'enemistat amb el brasiler la va provocar la seva conducta, mai el seu color de pell:

"Hi havia un jugador famós del Reial Madrid. L'únic que feia era plorar i mentir, plorava per aquí, plorava per allà, i sempre es burlava de la gent i del rival. A València va arribar i el conte s'ha acabat. El problema és que és ximple, i mai va ser pel seu color, lo, lo, lo, lo..."

El mitjà explica que la Curva ha mesurat totes les seves paraules per no faltar al respecte al brasiler, però que volen denunciar el seu comportament provocador des de la crítica per tal de desmuntar la injusta campanya contra el València que es va produir. Una falla musical abans de la festa del foc i la pirotècnica valenciana.

El Comitè de Competició de la RFEF va castigar la grada d'animació pel cas Vinícius amb una sanció de cinc partits, que van acabar sent tres.

Anar al contingut