Svetislav Pesic: "Passar la primera ronda depèn de nosaltres"

L'entrenador blaugrana no ha volgut parlar del seu futur el dia abans que el seu equip s'enfronti al Divina Joventut en el primer partit del play-off de la Lliga ACB
Actualitzat
TEMA:
Svetislav Pesic

L'entrenador del Barça Lassa, Svetislav Pesic, ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el seu equip es vegi les cares amb el Divina Seguros Joventut en el primer duel dels play-offs de la Lliga Endesa que serà aquest divendres al Palau Blaugrana:

"Tenim un gran respecte pel Joventut, per la continuïtat que ha tingut en el seu joc durant tota la temporada, però passar la primera ronda depèn de nosaltres. Tots els equips venen al Palau pensant que, si guanyen, fantàstic, però que si perden no passa res perquè som favorits."

 

En els noms en particular, el tècnic blaugrana té molt clar que s'ha de vigilar de prop el verd-i-negre Nico Laprovittola:

"És un gran jugador, té caràcter i la confiança del seu entrenador. Però tots els equips tenen bons jugadors en la posició d'1. Si juguem contra l'Efes, s'ha d'estar pendent de Micic i si ho fem contra el Reial Madrid, de Llull."

 

Pel que fa a la seva continuïtat a la banqueta del Barça, Pesic s'ha mostrat d'allò més enigmàtic:

"És difícil per a mi. No he pres cap decisió encara."

 

ARXIVAT A:
Svetislav Pesic ACB
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut