Equip femení d'una selecció de Catalunya (FCF)

Suspès el Catalunya-Veneçuela per la crisi a la Federació Catalana de Futbol

L'esperada tornada de la selecció catalana femenina havia de ser al novembre
Redacció Esport3 Actualitzat

La que havia de ser la tornada de la selecció catalana femenina de futbol haurà d'esperar. La Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat informant que el Catalunya-Veneçuela que s'havia de disputar la primera quinzena de novembre queda finalment suspès per la crisi que s'ha instal·lat al si del màxim organisme del futbol català. La nota no diu res del segon partit anunciat, encara sense rival, previst per al segon trimestre del 2023.

El combinat que entrena Xavi Llorens no s'enfrontarà a les sud-americanes perquè "en aquest context no es donen les circumstàncies per a la celebració del partit". El "context" no és altre que la situació de provisionalitat de la FCF, que està a l'espera que el Tribunal Català de l'Esport resolgui el recurs de Juanjo Isern per impugnar les eleccions del maig. Isern va ser el tercer candidat més votat, darrere del reelegit Joan Soteras i d'Alejandro Talavera, que també va presentar una impugnació admesa a tràmit.

La FCF acusa Isern d'"ingerència política al TCE" i demana que la Secretaria General de l'Esport obri una "investigació interna".

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut