Joan Laporta: "La cancel·lació del Barça-Juventus és un cop molt dur"
barça

Joan Laporta: "La cancel·lació del Barça-Juventus és un cop molt dur"

El calendari ajustat de la gira impedeix recuperar un altre dia el partit, suspès per la gastroenteritis que afecta la plantilla, però el club confia poder jugar amb normalitat contra l'Arsenal

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça haurà d'esperar per estrenar-se en la pretemporada. Segons ha informat el club, bona part de la plantilla blaugrana està afectada per una gastroenteritis vírica, cosa que ha obligat a suspendre el debut previst contra la Juventus.

De fet, fa dos dies, en el primer entrenament del club a Los Angeles, Alejandro Balde i Kounde ja no van treballar amb el grup per problemes estomacals. Van agafar una gastroenteritis vírica que després, hores més tard, s'ha contagiat entre un bon nombre de jugadors de la plantilla.

El president Joan Laporta ha parlat de la qüestió i ha reconegut que la cancel·lació de l'amistós és un cop molt dur.

"Teníem moltes ganes de veure l'equip campió de la Lliga amb les noves incorporacions d'aquesta temporada. I sí que és un cop molt dur, sobretot pels jugadors afectats, a qui espero i desitjo una ràpida recuperació."

El president blaugrana ha confirmat que el partit queda suspès i que no es podrà buscar una data alternativa per disputar-lo perquè és impossible encabir-lo a la gira.

"Veurem com podem mirar de compensar-ho d'alguna manera. És el que hi ha i ho hem d'acceptar."

L'organització del Soccer Champions Tour ha comunicat que tots els aficionats afectats podran recuperar el cost de l'entrada.

Oriol Romeu en un entrenament del Barça als EUA
Oriol Romeu i Marcos Alonso en un entrenament del Barça als EUA (FC Barcelona)

El pròxim partit de la gira nord-americana està programat contra l'Arsenal de Mikel Arteta el dijous 27 de juliol a Los Angeles. El Barça anima els aficionats a assistir-hi i confien que es podrà celebrar amb normalitat.

I dos dies més tard, el 29, el Barça s'ha d'enfrontar al Reial Madrid en el primer clàssic de la temporada a Dallas. Finalment, l'1 d'agost, els blaugranes han de jugar contra el Milan a Las Vegas abans de tornar a Barcelona.

 

Anar al contingut