Ronaldo i Luis Enrique en una imatge d'arxiu

El Barça recupera un color històric per a la tercera equipació

El conjunt blaugrana podria tornar al verd la temporada 2023/24, segons ha avançat el portal Footyheadlines
Redacció Esport3 Actualitzat

El FC Barcelona podria tenir definides totes les equipacions per a la temporada que ve. De moment, ja se sap com seran tant la primera, la clàssica blaugrana, com la segona, que tornarà a ser blanca. El portal web Footy Headlines ha avançat com podrien ser.

El Barça tornarà al blanc com a segona equipació (Footy Headlines)

El verd per a la tercera

Segons el mateix portal web, el Barça apostaria de nou pel verd en la tercera equipació de la temporada 2023/24. L'estil recorda al que es va fer servir la temporada 1996/97, quan l'estrella de l'equip era Ronaldo Nazário. Tal com ha informat Footyheadlines, hi ha un 85% de possibilitats que el disseny de l'equipació sigui el que mostren a la seva pàgina web.

Així podria ser la tercera equipació del Barça (Footy Headlines)


El Barça repeteix color

Últimament, el conjunt blaugrana ja ha utilitzat aquest mateix color com a segona i tercera equipació. La temporada 2010/11, amb Pep Guardiola a la banqueta, el Barça va aconseguir la Lliga i la tercera Champions de la història del club. La 2016/17 es va tornar a repetir un disseny amb el verd, en una temporada en què els blaugranes van sumar una altra Copa del Rei amb Luis Enrique a la banqueta. 

Més endavant, la temporada 2019/20, aquest color no va portar gaire sort a l'equip, que va quedar segon a la Lliga i va caure derrotat als quarts de la Champions amb una pallissa històrica contra el Bayern.

El Barça ja va utilitzar el verd les temporades 2010/11 i 2016/17
L'última equipació verda del Barça va ser la 2019/20
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut