El tumult que va originar la substitució de Vinícius a Montjuïc (Reuters)

Surt a la llum la desqualificació de Vinícius al linier del clàssic que va quedar impune

El mateix àrbitre, Gil Manzano, va expulsar Joao Félix quan jugava a l'Atlètic de Madrid per utilitzar idèntic improperi
Redacció Esport3 Actualitzat

Per alguns, la sortida de la gespa de Montjuïc de Vinícius va ser una provocació als culers que acabaven de quedar KO pel segon gol de Bellingham. Per a d'altres, una simple expressió de celebració dirigida a la seva parròquia. I per l'àrbitre assistent de Gil Manzano, un moment desagradable per la desqualificació que li va proferir el brasiler i que no va poder (o no va voler) sentir.

Tant el linier com el quart àrbitre van mirar d'accelerar la substitució del 7 del Madrid per Lucas Vázquez, sense que Vinícius alterés el seu caminar lent i els gestos d'alegria. Pretenien que la tensió no anés a més, però el davanter no s'ho va prendre gens bé. Fins al punt d'escridassar l'assistent amb un comentari desxifrat per Dazn: "Que no em toquis! No em toquis, estàs boig". L'escena no es va calmar fins que el tècnic Carlo Ancelotti se'l va emportar pel braç.

Mentrestant, el Barça investiga uns altres insults, en aquest cas racistes, que Vinícius hauria rebut des de la graderia de l'estadi. 

A Joao Félix sí que el van sentir... i expulsar

Sorprenentment les paraules de Vinícius, conegudes dies després del clàssic, no van tenir conseqüències durant el matx, ni van quedar reflectides a l'acta. No li deu haver fet cap gràcia a Joao Félix i no només perquè ara el portuguès defensi els colors de l'etern rival dels merengues. Quan militava a l'Atlètic de Madrid, el "menino" va ser expulsat el 2021 per Gil Manzano per dedicar-li el mateix improperi, com "Vini" també de forma tan gratuïta com explícita.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut