Ja es comencen a conèixer detalls de la samarreta que Lamine Yamal i els seus companys portaran la pròxima temporada (Reuters)
Barça

Surt a la llum el primer esbós de la samarreta del Barça 2025-26

Seria un disseny força tradicional, però amb una variació inèdita: les franges verticals intercanviarien el color a la meitat de la samarreta

Redacció Esport3Actualitzat

La fabricació de les samarretes dels grans clubs, amb canvis de disseny temporada rere temporada i un volum de fabricació, transport i vendes massiu, requereixen diversos mesos de preparació. És per això que ja s'estan elaborant els rimers esborranys del que ha de ser l'equipació del Barça de la pròxima temporada, la 2025-26. 

La maquinària avança en paral·lel a les negociacions per a la renovació del contracte entre el Barça i Nike, que promet ser el més alt del futbol mundial i es podria anunciar aviat. Mentrestant, l'empresa nord-americana ja ha començat a treballar en el projecte de la pròxima campanya en virtut del contracte actual, vigent fins al 2028. 

 

Segons el primer esbós, que ha donat a conèixer el compte @memorabilia1899, la samarreta de la pròxima temporada tornaria a les franges blaugranes verticals de dimensió mitjana, però inclourien un detall que la diferencia de totes les anteriors: a la meitat de la samarreta, just on hi ha el logo de Spotify, les franges canviarien de color. Les franges blaves es tornaries granes i a l'inrevés. El compte precisa que el grau d'encert d'aquest primer model és del 60-70%.

 

 

Anar al contingut