Bartomeu amb Dembélé, el dia de la presentació del francès amb el Barça
Bartomeu amb Dembélé, el dia de la presentació del francès amb el Barça (AP)
Barça

Surt a la llum el cost real que el Barça va pagar per Ousmane Dembélé

El jugador francès va arribar a la disciplina blaugrana el 2017, després de la sortida de Neymar, i va estar a can Barça sis temporades.

Redacció Esport3Actualitzat

La sortida de Neymar del Barça per 222 milions d'euros l'estiu del 2017 va obligar el club blaugrana a buscar una nova estrella per complementar el trident en atac, on hi havia Leo Messi i Luis Suárez. La gran caixa que es va fer amb el brasiler, sumada a la dura derrota del Barça contra el Madrid a la Supercopa d'Espanya, va fer que el Borussia Dortmund inflés el preu d'Ousmane Dembélé, que era el principal objectiu dels blaugranes, segons explica la revista esportiva Sport Bild.

El cost fix que el FC Barcelona va pagar pel francès va ser de 105 milions d'euros, però la lletra petita incloïa una sèrie de variables, algunes de les quals eren de molt fàcil compliment. I és que el Barça va arribar a pagar fins a 10 milions d'euros per classificar-se dos anys consecutius per a la Lliga de Campions. 

En total, el FC Barcelona ha acabat pagant una xifra total de 148 milions d'euros pel fitxatge d'Ousmane Dembélé. El pas del futbolista per can Barça, però, no ha estat tan exitós com hauria d'haver estat considerant-ne l'elevat preu. Les lesions constants, la falta d'adaptació al club i la manca de compromís en algunes etapes fan que per molts sigui un dels pitjors fitxatges del Barça

Bild també destapa el preu de Bellingham

El mitjà alemany ha donat detalls sobre el fitxatge de Jude Bellingham per part del Reial Madrid. En el cas del britànic, la xifra se situa en 103 milions d'euros més variables. La bona temporada passada del Madrid, amb la Lliga i la Champions, va fer que el Borussia Dortmund ingressés 10 milions d'euros més. 

Segons Bild, Bellingham va informar el Reial Madrid que només fitxaria per ells si complien les exigències del Dortmund, ja que volia deixar un gran benefici al seu exclub com a mostra d'agraïment. Amb el migcampista britànic, el club alemany va tornar a fer una gran operació, ja que el va fitxar per uns 30 milions d'euros al Birmingham.

Anar al contingut