Futbolistes de l'AEM B celebrant un gol (@SEAEM_1925)

Surrealista: l'RFEF s'oblida de designar àrbitres per a l'AEM B - Rayo B femení

Els clubs s'han trobat que no hi havia àrbitres a l'hora d'inici del partit
Redacció Esport3 Actualitzat

Error imperdonable de l'RFEF en un partit de la Tercera Federació femenina. Segons ha informat el diari La Manyana, la federació espanyola s'ha oblidat de designar àrbitres per a l'AEM Lleida B - Rayo B. D'aquesta manera, els dos equips s'han trobat que no hi havia àrbitres a l'hora del matx, programat per a les 18.00 d'aquest dissabte.

La situació ha generat indignació en els dos clubs i en els espectadors assistents. Davant d'aquest panorama, el club lleidatà ha hagut de gestionar amb la Federació Catalana de Futbol l'arribada d'un equip arbitral que pogués dirigir el partit de forma urgent.

Les gestions han fructificat i al cap d'una hora, aproximadament, els improvisats col·legiats ja havien arribat al Camp Municipal Recasens. Finalment, el partit, que era el debut de l'AEM B a la categoria, s'ha pogut disputar tot i el sorprenent oblit.

Un incident insòlit i especialment feridor en un moment en què el futbol femení demana unes condicions dignes per poder dur a terme la seva activitat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut