El president del Nàpols, De Laurentiis, a la gespa de Montjuïc
El president del Nàpols, De Laurentiis, a la gespa de Montjuïc (EFE)
futbol

Surrealista esbroncada del president del Nàpols a un jugador seu per parlar amb la premsa a Montjuïc

L'incombustible De Laurentiis retreu a Politano que concedeixi una entrevista al mitjà italià "MondoGol"

Redacció Esport3Actualitzat

L'expedició del Nàpols ha inspeccionat la gespa de Montjuïc en la vigília de la tornada dels vuitens de la Champions. Com que ja havien entrenat en sessió matinal a la ciutat de Vesuvi, han aprofitat només per estirar les cames i acompanyar la roda de premsa del seu entrenador. Al davant de la comitiva, l'incombustible Aurelio di Laurentiis.

De Laurentiis, en un acte amb el FC Barcelona
De Laurentiis, en un acte amb el FC Barcelona

El president napolità ha protagonitzat una escena surrealista quan ha irromput al final d'una entrevista a peu de camp que estava fent el seu davanter Matteo Politano. De Laurentiis, un dels mandataris europeus que veu amb bons ulls la Superlliga, li ha retret que atengués el mitjà "MondoGol": "Què cony fas?" Alguns mitjans informen que també hauria empès un càmera.

Des d'aquí, l'angle contrari de l'escena d'un president amb mala relació amb els mitjans del seu país, alguns dels quals té vetats:

Tot molt napolità i més entretingut que la roda de premsa de Francesco Calzona. El tècnic s'ha limitat a prometre batalla per passar a quarts, secundar el discurs de Xavi desafiant la por i a elogiar el talent de Lamine Yamal.

 

Anar al contingut