Suárez: "Les baixes de Salah i Firmino no ens condicionen"

El davanter del Barça alerta dels perills del Liverpool tot i les baixes, i és conscient que Anfield Road viurà un partit especial davant del seu exequip
Actualitzat
TEMA:
Luis Suárez

Luís Suárez ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el Barça s'enfronti amb el Liverpool en el partit de tornada de les semifinals de la Champions League.  I ha volgut treure importància a les baixes de l'equip de Klopp:

Crec que per ells son baixes importants, però a nosaltres no ens canvia, sabem la dificultat de jugar en un estadi amb tanta història. Tenen altres jugadors amb altres qualitats. Hem de tenir molt respecte.

L'uruguaià sap que aquest dimarts viurà un partit especial per tornar a jugar a Anfield, ara amb una altra samarreta:

"Serà especial jugar a Anfield contra el meu exequip. És un record molt bonic de la meva carrera i va ser el club que em va servir per arribar a l'elit del futbol."

Sobre el favoritisme del Barça, després del resultat del partit d'anada Suárez ha dit:

"A banda de tenir el bon resultat de l''anada, però venim de cops durs d'altres anys amb bons avantatges. Ens ve al cap el que va passar l''any passat. Sempre he dit que jugar aquí és jugar amb un més pel públic."

Sobre si celebrarà o no un gol a Anfield, aquí ha estat molt clar el davanter del Barça:

La gent que s''estima el futbol sap què vol dir marcar en unes semifinals. Jo tinc molt respecte al Liverpool i a la seva gent. No celebraria un gol aquí a Anfield.

Ha volgut donar un missatge molt clar que l'equip té molt present el que va passar l'any passat a Roma amb aquestes paraules:

"Dels errors se n''aprèn. Fa un any va tenim l''error d''entrar massa relaxats amb la dificultat que suposa la Champions. Som molt conscients del que ens va passar l''any passat per aprendre'n."

I ha explicat també com pensen plantejar el partit que els pot donar l'accés a la final de la Champions 2019:

"Crec que hem d''estar atents en tots els detalls. Ells sortiran a tot des del principi. Hem d'estar atents a no competre faltes tontes, ni pèrdues tontes. No caure en el joc d''anada i tornada que els beneficia. Nosaltres no hi estem acostumats."

ARXIVAT A:
Luis Suárez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut