Futbol

Spursito dedica l'Ondas de la Kings League a Tebas: "S'ha recordat molt de nosaltres..."

L'streamer ha esmentat el president de LaLiga en el seu discurs damunt l'escenari

Redacció Esport3Actualitzat

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha estat notícia aquest dimecres perquè ha presentat la seva dimissió --amb l'objectiu de ser reelegit-- i també per un fet amb el qual no comptava: ser esmentat irònicament a la gala dels Premis Ondas.

El director general i els presidents de la Kings League han pujat a l'escenari a rebre el premi a millor programa d'entreteniment en la categoria de televisió. Durant els discursos, l'streamer Spursito (nom artístic de Martí Miras), un dels presidents, ha dedicat el premi a Tebas, entre els somriures dels seus companys.

"Des que va començar la Kings League ens ha cedit aquest sobrenom tan bonic de 'circ'. S'ha recordat molt de nosaltres, i de mi. Javier, t'estimo molt i molta sort amb el que et ve."

En el seu moment, Tebas va qualificar la Kings League de "circ" i va afirmar que comparar la Lliga de futbol amb la competició de Gerard Piqué era com comparar-la amb "Pasapalabra". Spursito també va ser víctima dels seus comentaris.

Des d'aleshores, el món Kings League ha crescut i ha sumat al projecte la Queens League i la Kingdom Cup, un nou torneig, mixt, que se celebrarà aquest cap de setmana al Palau i que també es podrà seguir per Esport3.

Aquest cop, després del discurs d'Spursito, Tebas ha reaccionat amb més esportivitat, responent amb elegància a les seves paraules.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut