Toney, fent el gol de la victòria del Brentford a l'Etihad

Sorpresa majúscula a la Premier: el Brentford assalta l'Etihad Stadium (1-2)

Un gol de Toney en el temps afegit deixa els de Guardiola sense la possibilitat de marxar al Mundial líders de la Lliga anglesa
Redacció Esport3 Actualitzat

El Manchester City de Guardiola marxarà a l'aturada mundialista amb mal gust de boca després d'un entrebanc inesperat. El Brentford ha guanyat a l'Etihad Stadium per 1 a 2 i deixa l'equip "blue" cinc punts per sota de l'Arsenal a la classificació, després que els de Mikel Arteta hagin guanyat per 0 a 2 al camp dels Wolves, amb un doblet de Martin Ødegaard.

Ivan Toney ha obert el marcador a l'Etihad al minut 16, tot i que Phil Foden ha establert la igualada quan la primera part estava a punt d'acabar. Els minuts han anat passant i el City no aconseguia l'anhelat gol, cosa que ha fet que l'equip es bolqués a l'atac i descuidés la defensa. I ho han pagat car al minut 97, quan Toney ha fet el gol de la victòria després d'una gran assistència de Joshua Dasilva.