Lamine Yamal durant un entrenament amb el primer equip (FCB)

Sorpresa a la convocatòria del Barça contra l'Atlètic de Madrid: un cadet, per primer cop

Xavi Hernández recupera Pedri i Frenkie de Jong, però també convoca el jove de 15 anys Lamine Yamal per primera vegada
Redacció Esport3 Actualitzat

Té edat de cadet, però Lamine Yamal és un dels jugadors més importants del Juvenil A. Amb només 15 anys, l'extrem és un fix a l'onze inicial i ja ha generat moltes expectatives de futur. Tant és així que Xavi Hernández l'ha inclòs a la llista de convocats per a l'important partit contra l'Atlètic de Madrid.

L'entrenador egarenc ha comptat amb el jove en alguna ocasió per entrenar-se amb el primer equip, però és la primera vegada que el convoca per a un partit. No és l'única notícia de la convocatòria contra l'Atlètic de Madrid, ja que Xavi recupera dos efectius molt importants: Pedri i Frenkie de Jong

El canari no jugava des que es va lesionar en el partit d'anada de la Lliga Europa contra el Manchester United. El migcampista volia tornar per al clàssic de Lliga contra el Reial Madrid, però la tornada no es va poder fer efectiva. 

Picada d'ullet a Lamine Yamal

El FC Barcelona vol assegurar-se la continuïtat d'una de les perles més preuades a la Masia. L'agent del jugador era Iván de la Peña, però Jorge Mendes s'hi va interposar per endur-se'l. Així, doncs, el Barça vol que Yamal firmi el seu primer contracte professional amb el club blaugrana i Xavi coneix el gran potencial del jove extrem. 

Una manera de poder seduir el futbolista és demostrar la confiança que el club té dipositada en ell. D'aquesta manera, Xavi l'ha inclòs en la convocatòria contra l'Atlètic de Madrid, partit en què Yamal podria fer història.

I és que, als seus 15 anys, el jugador podria convertir-se en el més jove a debutar amb el Barça. De moment, ho és Vicenç Martínez, amb 16 anys, 9 mesos i 5 dies. Més recentment trobem Ansu Fati, que tenia només 20 dies més quan va debutar al Camp Nou. Bojan Krkic o Gavi ho van fer superant els 17 anys.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut