Sorprenent revelació de Hansi Flick sobre la lesió de Fermín

El tècnic alemany s'ha confessat en la roda de premsa prèvia en l'estrena del Barça a la renovada Champions
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Hansi Flick

El FC Barcelona debuta a la Champions en un partit que reedita el Trofeu Joan Gamper d'enguany. El matx contra el Mònaco, però, no tindrà res a veure amb el de principis d'agost a Montjuïc. Així mateix ho ha afirmat l'entrenador Hansi Flick abans del duel en terres monegasques.

L'objectiu blaugrana no és cap altre que mantenir la ratxa de bon joc i de resultats que té a la Lliga, on ha sumat 5 victòries en 5 partits. Però en la seva estrena a la Champions, Flick no podrà comptar amb Dani Olmo ni Fermín. Aquest últim, s'ha tornat a lesionar aquesta setmana quan estava a la recta final de la recuperació per la lesió que va tenir amb la selecció espanyola sub-21.

El tècnic alemany ha volgut sortir al pas dels problemes físics de l'andalús i s'ha confessat davant els mitjans de comunicació.

"És una llàstima el que li ha passat a Fermín. Ha disputat dos campionats i el que puc dir és que em sento una mica culpable perquè hauria pogut parlar amb l'entrenador sub-21. No ho dic per posar excuses, però em sento molt culpable de la seva situació, perquè ara és el jugador que necessitem. És molt professional i les notícies no van ser bones."

Fermín López, en una imatge recent a l'inici de la temporada (Europa Press)

A poc a poc i bona lletra

De moment, el Barça ha recuperat un dels jugadors més esperats: Ansu Fati. El davanter ha viatjat amb l'equip a Mònaco i s'estrena així en una convocatòria amb Hansi Flick.

Però la gran esperança blaugrana és seguir recuperant jugadors lesionats. Alguns d'ells, com Gavi i Frenkie de Jong, ja han començat a fer part dels entrenaments amb el grup. Malgrat això, el tècnic alemany confirma que no s'ha d'anar amb presses.

"En els últims dies hem anat a poc a poc amb els jugadors que surten d'una lesió. És important que s'incorporin a poc a poc i amb la càrrega de treball. Gavi i Frenkie de Jong ja participen als rondos i hem de vigilar amb la seva recuperació."

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut