Solskjaer: "El partit a París ens ha permès creure que també és possible eliminar el Barça"

El tècnic noruec del Manchester United ha assegurat en la roda de premsa posterior a l'entrenament que el Barça és favorit en l'eliminatòria però no ha descartat les opcions del seu equip d'eliminar els blaugranes
Actualitzat

El Manchester United, que s'ha entrenat aquest dimarts al matí a les instal·lacions de la seva ciutat esportiva, està pendent de l'estat físic de Marcus Rashford, que arrossega molèsties en un turmell. Finalment, sembla que el jove davanter anglès estarà a disposició d'un Ole Gunnar Solskjaer que tindrà les baixes de dos vells coneguts de la Lliga espanyola: l'exespanyolista Erik Bailly i l'exblaugrana Alexis Sánchez. El migcampista serbi Nemanja Matic, que també arrossega problemes físics, espera recuperar-se a temps, mentre que Ander Herrera ho té més complicat per poder-se enfrontar als blaugrana.

El tècnic noruec del United ha assegurat en la roda de premsa posterior a l'entrenament que el Barça és favorit en l'eliminatòria però no ha descartat les opcions del seu equip d'eliminar els blaugranes.

"Cada partit és el més important. El pròxim és el més important. Però quan jugues contra el Barcelona, amb la història i les tradicions d'aquest club, amb la qualitat que té l'equip i les seves individualitats, sabem que hem de fer un pas endavant, hem de jugar al nostre millor nivell, com vam fer contra el PSG aquí a casa. El partit de tornada a París ens ha permès que els jugadors i els seguidors creguin que també és possible eliminar el Barcelona".

Solskjaer també ha admès que és impossible dissenyar un pla específic per aturar Leo Messi i que el crac argentí i Luis Suárez posaran a prova el nivell de la seva defensa, com ja van fer aquesta temporada altres davanters com Cristiano Ronaldo i Kylian Mbappé.

"Quin pla es pot tenir per aturar un dels millors jugadors del món? Aquesta temporada hem jugat contra Cristiano Ronaldo a la Juventus i contra Kylian Mbappé al PSG. Messi i Suárez posaran els nostres defenses a prova i veurem com els poden aturar".

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut