Socis del Barça calculen 3.000 milions de deute, el doble del que reconeix el club

El grup de socis assegura que el Barça està pitjor que abans de l'arribada de Bartomeu i que hi ha un perill real que acabi sent una Societat Anònima
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça s'ha reunit aquest dimarts a la tarda amb el grup de vuit socis que, a títol personal, han enviat un burofax al club reclamant que la propera assemblea de compromissaris del 21 d'octubre sigui presencial i no telemàtica com pretén el Barça. Aquest grup de socis ha alertat que el deute del club és el doble del que la directiva ha reconegut i de les conseqüències que això pot tenir.

En la trobada no hi havia ni el president Joan Laporta ni directius del Barça, i els socis han transmès la seva posició a executius del club, que són els que els han rebut a les oficines.

El grup de socis, encapçalat per Jaume Llopis, ha explicat que calculen que el deute del Barça és de 3.000 milions i no de 1.250 milions, ja que no compten l'Espai Barça ni els 200 milions que deuen a clubs.

També han assegurat que el Barça els ha dit que els empara la llei en el fet d'organitzar l'assemblea de forma telemàtica i no presencial. Tot i això, els socis afegeixen que els arguments que els han donat per fer-la telemàtica no "colen", com el que s'estalvien diners.

Llopis ha assegurat que el Barça està pitjor que abans de l'arribada de Bartomeu i que hi ha un perill real que el Barça acabi sent una Societat Anònima. De fet, aquest grup de socis ha explicat que han demanat al Registre Mercantil informació sobre les set empreses filials que ha creat el  Barça.

El executius del Barça han rebut aquest grup de socis i, posteriorment, a les sessions informatives de l'assemblea hi ha hagut la trobada del vicepresidents Yuste, Romeu, Fort i Guiu amb els compromissaris.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut