Sis atletes catalans que també seran a París
Sis atletes catalans que també seran a París (CCMA)
Atletisme

Sis atletes catalans més a París

Ja se saben els atletes catalans que participaran en els Jocs Olímpics en les modalitats de marató i 20 km marxa i aquest dimecres el seleccionador Pepe Peiró n'ha confirmat la participació de sis més

Redacció Esport3Actualitzat

A banda de la marató i dels 20 km marxa, faltava per saber quins atletes catalans seran a París. Finalment, han estat tres homes i tres dones els escollits. En categoria masculina, Josué Canales participarà en els 800 m, el palamosí Adel Mechaal doblarà i participarà en 1.500 i 5.000 m Abdessamad Oukhelfen, nascut al Marroc i criat a Reus, correrà els 10.000 m.  En categoria femenina, la banyolina Esther Guerrero correrà els 1.500 i la lleidatana Berta Segura formarà part del relleu 4x400.  L'atleta de Sant Cugat Jaël Bestué correrà els 200 m i també el relleu 4x100. És el primer cop que el relleu femení espanyol de 4x100 és olímpic. 

El barceloní Jaime Guerra, que el cap de setmana passat es va proclamar per tercer cop campió d'Espanya de salt de llargada, amb marca personal inclosa de 8,17m, ha estat inscrit a l'espera de ser acceptat per la via "road to París". 

Aquests sis atletes se sumen a la llista de maratonians, la bagenca Meritxell Soler i el mataroní Ibrahim Chakir, i a la dels participants en els 20 km marxa, on hi ha la terrassenca Cristina Montesinos i Paul McGrath. Raquel González també viatjarà a París, en aquest cas com a reserva en el relleu mixt.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut