Aspecte de la nova construcció del Circuit de Barcelona-Catalunya
Aspecte de la nova construcció del Circuit de Barcelona-Catalunya (@Circuitcat_cat)
Motor

S'inaugura el RoofTop més exclusiu del Circuit de Barcelona-Catalunya

El projecte de "modernització" del traçat català dona el tret de sortida amb la celebració del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1

Redacció Esport3Actualitzat

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha presentat aquest dijous a la tarda la seva nova joia: un luxós RoofTop. L'edifici sobre la recta situada entre els revolts 9 i 10 és una espectacular construcció que connecta la zona de l'estadi amb el pàdoc. Té dues plantes diàfanes amb visió directa sobre la pista amb zones exclusives VIP.

El projecte, valorat en uns 6 milions d'euros, és un espai d'hospitalitat prèmium i alhora una passarel·la que s'aixeca fins a 36 metres d'altura. A més, compleix amb els objectius d'accessibilitat i sostenibilitat del pla estratègic 2022-2024. 

La remodelació es produeix enmig de les negociacions del Circuit amb la Fórmula 1 per estendre el seu contracte, que finalitza el 2026. El president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent, ha destacat que aquesta obra, lligada a d'altres que s'han fet els darrers mesos, és una mostra de la "modernització" del traçat català.

"Inaugurem el que està cridat a ser una fita arquitectònica molt important, un emblema, el projecte més icònic que hem fet en aquesta transformació. Simbolitza la modernització i la posada a punt que s'està fent des de fa dos anys i que era imprescindible per poder encarar amb garanties el que ens ha de venir en els pròxims anys." 

El Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 es podrà seguir en directe per 3Cat des d'aquest divendres, amb els primers lliures, fins diumenge, amb la cursa. 

Anar al contingut