Simons ja ha començat a entrenar-se amb el Leipzig 24-25 (@rbleipzig)
Simons ja ha començat a entrenar-se amb el Leipzig 24-25 (@rbleipzig)
barça

L'efecte dòmino que comença a Leipzig i pot acabar a Barcelona

El PSG torna a cedir l'exblaugrana Simons al club alemany, que s'asseu amb el representant de Dani Olmo

Redacció Esport3Actualitzat

El futbolista neerlandès Xavi Simons, de 21 anys, seguirà una temporada més al Leipzig, després d'arribar a un acord amb el París Saint-Germain per prorrogar un any més la cessió al club alemany. L'operació del futbolista nascut a Amsterdam pot afectar el futur d'un altre jugador fet a la Masia. 

Simons, una de les sensacions de la darrera Eurocopa, considera que està en el lloc ideal per culminar la seva "progressió": "El Leipzig ofereix l'entorn perfecte". Una afirmació que alguns han interpretat com una indirecta al Bayern de Múnic, que també el tenia al seu radar. Olmo, en canvi, és d'una altra generació i es troba en un altre moment vital. Al maig va bufar 26 espelmes i ja fa un lustre que defensa la samarreta de la franquícia de Red Bull.

Xavi Simons, jugador del Leipzig fet a la Masia

Davant dels dubtes de Nico Williams, el campió de l'Eurocopa amb la selecció espanyola ha esdevingut un dels objectius prioritaris del mercat d'estiu blaugrana. Amb la continuïtat de Simons assegurada, el club alemany podria estar més obert a fer canvis. A més, necessita ingressar --pel català en demanen 60 milions-- perquè a mitjà termini l'entitat ha d'afrontar inversions importants. Però tot dependrà de les converses amb el representant de l'egarenc, Andy Bara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo)

Ja es troba a la ciutat de la Saxònia, amb la sortida d'Olmo sobre la taula. Com apunta Fabrizio Romano, l'acord entre el futbolista, encantat amb la idea de vestir-se de blaugrana, i el Barça és un fet i seria per a les pròximes 6 temporades. 

 

 

Anar al contingut