Brais Mendez celebra el 0-2 a Salzburg, Àustria (EFE)
LLIGA DE CAMPIONS

Simfonia perfecta de la Reial Societat a Salzburg (0-2)

Els d'Imanol sumen un triomf clau a la Champions amb bon joc i dos grans gols d'Oyarzábal i Brais Méndez

Oriol VidalActualitzat

• Feina operística de la Reial a Salzburg, on ha sumat un triomf clau per superar la lligueta de la Champions. Els d'Imanol han reduït els joves talents del RedBull i els han retornat el 0-2 amb què van enlluernar al camp del Benfica en la primera jornada.
  • Amb un pletòric primer temps n'han tingut prou els "txuri-urdin", que l'han coronat amb dos grans gols. El primer, d'Oyarzábal al minut 6, amb un xut col·locat de manera delicada des de la frontal. I el segon, als 27, amb una conducció quilomètrica de Brais Méndez: ha travessat més de mig camp i ha superat Schlager amb un xut creuat.
  • El Salzburg, gairebé intractable a la Bundesliga austríaca, ha decebut. Konaté ha estat erràtic, el VAR ha tirat enrere un suposat penal a Simic i tan sols una triple ocasió final ha estat destacable. La Reial surt molt reforçada i ha convertit en bo el punt sumat contra l'Inter a Donosti.
  • A l'altre partit del grup, un gol de Marcus Thuram als 63 minuts ha servit perquè l'Inter s'imposés al Benfica, que encara no ha puntuat. Els italians han vist recompensada la insistència, sobretot, de Lautaro, que ha tingut tres ocasions molt clares però ha topat amb un gegant: l'ucraïnès Trubin. Els italians tenen quatre punts, com la Reial Societat.