L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, es tapa la boca per parlar amb Antoine Griezmann durant el partit contra el Girona (EF…
L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, es tapa la boca per parlar amb Antoine Griezmann durant el partit contra el Girona (EFE)
Futbol

Simeone s'esforça per no donar pistes durant les pauses d'hidratació

Contra el Girona, el tècnic de l'Atlètic de Madrid va donar l'esquena a les càmeres dues vegades

Redacció Esport3Actualitzat

Les pauses d'hidratació han donat una nova dimensió a les retransmissions de futbol. Els espectadors tenen l'oportunitat de sentir els entrenadors donant instruccions als jugadors en ple partit, a l'estil d'allò que ja fa molts anys que es fa durant els temps morts del bàsquet. Un nou ingredient d'espectacularitat que la majoria de tècnics han assumit amb naturalitat, però que d'altres afronten amb una inusual resistència. És el cas de Diego Pablo Simeone, que, durant l'Atlètic de Madrid-Girona, es va girar fins a dues vegades perquè ni les càmeres, ni els micròfons, poguessin captar les seves paraules. La seva agilitat per no perdre el fil de la conversa mentre es posava d'esquena s'ha fet viral a les xarxes socials.

En les retransmissions de bàsquet, va ser cèlebre l'oposició d'Aíto García Reneses quan dirigia el Barça als anys 80. No li feia gens de gràcia que el gravessin mentre feia ajustos tàctics i va forçar una norma per la qual la televisió només podia enfocar i enregistrar el so de l'equip que no havia demanat el temps mort. Simeone no ha arribat a aquests extrems, en gran part perquè el reglament de la Lliga en cap cas diu que sigui obligatori obrir el pas a les càmeres i als micròfons, però sí que en el partit de la primera jornada, contra el Vila-real, no va iniciar el seu discurs motivacional fins que els operaris d'imatge i so, als quals va assenyalar, no es van retirar uns metres.

Poder sentir els entrenadors és molt enriquidors i, de fet, tècnics com Míchel (Girona), Luis Carrión (Las Palmas) o Paulo Pezzolano (Reial Valladolid) s'han guanyat elogis per la seva clarividència a l'hora de dirigir-se als seus futbolistes. Aquest últim, per cert, va tenir més quota de pantalla de l'habitual en el partit d'aquest diumenge al Bernabéu, ja que el Reial Madrid és el club que més s'ha negat a oferir una porta d'accés a la seva intimitat.

Anar al contingut