Espanyol

"Si no haguéssim pujat seríem a l'UCI; ara som a planta"

L'Espanyol passa balanç de la temporada i posa les bases per a un retorn a Primera, que ha de ser "el de l'estabilitat"

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha deixat enrere, amb satisfacció final, una temporada que ha estat tortuosa en algunes fases, com demostra el fet que ha necessitat tres entrenadors diferents per assolir l'anhelat retorn a Primera. El club blanc-i-blau ha fet una roda de premsa que ha servit per fer balanç de la temporada i per posar les bases per a la pròxima, incloent-hi la primera compareixença de premsa de Manolo González des que va ser confirmat com a tècnic per al pròxim curs.

"Si no haguéssim pujat, seríem a l'UCI; ara som a planta". Amb aquest símil ha valorat Fran Garagarza la situació actual de l'Espanyol. El director esportiu ha parlat de la voluntat de consolidar el projecte a Primera, tot i que ha advertit que hi continuarà havent "grans limitacions econòmiques". Garagarza ha avançat que hi haurà moviments a la plantilla, però que tampoc cal esperar una revolució.

En una línia similar s'ha manifestat Mao Yé, el conseller delegat del club, que ha rebutjat la paraula "èxit" per qualificar la temporada de l'Espanyol, al qual ha posat un aprovat com a nota. Yé ha defensat la gestió de Chen Yansheng, el propietari de l'equip:

"No hi ha hagut mai desinversió. Sense l'aposta del grup Rastar difícilment hauríem aconseguit l'objectiu, però no vol dir que tinguem recursos il·limitats"

Manolo, orgullós, tranquil i confiat

L'entrenador de l'Espanyol, Manolo González, s'ha mostrat "molt orgullós, tranquil i confiat" de cara al nou repte que l'espera: entrenar l'Espanyol a Primera Divisió. Tot i això, és perfectament conscient que no serà un repte fàcil:


 I ha explicat d'una forma molt gràfica que la seva tasca serà treure el màxim rendiment dels recursos que tingui:

El Madrid executa l'opció de compra per Joselu

De moment el club comença a fer caixa amb els 1,5 milions d'euros que el Reial Madrid ha abonat aquest dijous en concepte de la clàusula de compra de Joselu. L'execució d'aquesta opció s'interpreta com el pas previ a la venda del davanter gallec al Qatar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut