La rua del Barça pel doblet de la 2017-2018, amb Valverde a la banqueta
La rua del Barça pel doblet de la 2017-2018, amb Valverde a la banqueta
barça

Si el Barça guanya la Lliga a Cornellà-el Prat, dilluns hi haurà rua conjunta amb el femení

La festa pels carrers, que es podrà seguir per Televisió de Catalunya, servirà per celebrar els doblets de Lliga i Supercopa dels dos equips. Per la festa al Camp Nou, però, es pensa en una altra data

Redacció Esport3Actualitzat

Diumenge el Barça masculí té la primera oportunitat d'emular el femení i proclamar-se campió de Lliga. Els jugadors de Xavi s'apuntaran el títol guanyant el derbi de Cornellà-el Prat, tot i que també poden assolir l'objectiu abans de jugar, en funció dels resultats de Madrid i Atlètic de Madrid. Sigui com sigui, si diumenge a la nit la Lliga és blaugrana, el club ha decidit que l'endemà, el dilluns 15 a la tarda, serà el dia escollit per fer la rua de celebració pels carrers de Barcelona.

El recorregut de la celebració, que es podrà seguir per Televisió de Catalunya, encara està per definir, però ja se'n saben altres detalls. El principal, que serà una rua conjunta amb el femení. Dos autobusos per celebrar el doblet de Lliga i Supercopa d'Espanya que s'hauran apuntat aquesta temporada 2022-2023, a l'espera que les de Jonatan Giráldez disputin la final de la Champions del 3 de juny. A diferència de rues passades, no està previst que la celebració acabi amb una festa al Camp Nou: els parlaments i la pirotècnia es deixarien per a un altre dia.

La festa grossa, quan s'acabi el Barça-Mallorca

Si els resultats de la pròxima jornada posposessin el títol, l'esdeveniment es passaria al següent dilluns, un cop passat el Barça-Reial Societat del 20 de maig. Aquell dissabte s'espera que el president de la RFEF, Luis Rubiales, entregui el trofeu al capità blaugrana, Sergio Busquets.

No obstant això, la idea és que la festa grossa coincideixi amb el final del Barça-Mallorca corresponent a la penúltima jornada del campionat, i que també serveixi de comiat al vell Camp Nou. L'horari d'aquest enfrontament està fixat pel 28 de maig a les 19.00.

En qualsevol cas, l'organització de la rua blaugrana està en marxa. Per trobar l'últim passeig triomfal pels carrers de la capital catalana ens hem de remuntar a abans de la pandèmia, al final del curs 2017-2018.

Anar al contingut