Claudio Bravo, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Barça

"Si el Barça em truca, hi vaig": l'oferiment inesperat d'un exblaugrana per substituir Ter Stegen

La lesió de Ter Stegen i la restricció per substituir-lo fa que un excompany de l'alemany es replantegi la seva retirada

Redacció Esport3Actualitzat

La greu lesió de Marc-André ter Stegen fa que el Barça es trobi en una situació inesperada en ple mes de setembre, quan el mercat ja està tancat. El club blaugrana està avaluant les possibilitats que té, però, en el cas que vulgui reforçar-se de manera immediata, té poques possibilitats: només se li permet incorporar algun jugador que ara mateix no tingui contracte amb cap equip. 

Es fa difícil trobar candidats que compleixin aquest requisit i que al mateix temps tinguin qualitat suficient per ocupar amb certes garanties la porteria d'un equip candidat a guanyar la Lliga i la Champions, ja sigui per ser titulars o com a cobertura per a Iñaki Peña. Tanmateix, han començat a sonar noms: Jordi Masip, Edgar Badia o Pavel Szceszny en són alguns. 

Entre ells, n'hi ha un que ja s'ha pronunciat i que a més sap el que és ocupar la porteria blaugrana. Es tracta de Claudio Bravo, que precisament es va alternar a la porteria amb Ter Stegen en la temporada de l'últim triplet, la 2014-15, i que va marxar l'estiu del 2016 quan l'alemany es va guanyar la condició de titular en totes les competicions. El porter xilè, que té actualment 41 anys, va anunciar la seva retirada el passat mes d'agost, però se'n podria desdir per ajudar el seu exequip.

"Si em criden, hi vaig sense pensar-m'ho", diu l'internacional xilè, segons unes declaracions que recull el mitjà saudita WinWin. Bravo fa poc que està retirat de l'alta competició. Va acabar contracte amb el Betis el passat 30 de juny, però poc abans encara va jugar dos partits amb la selecció xilena, davant del Perú (0-0) i l'Argentina de Leo Messi (0-1).    

 

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut