Sergi Roberto el dia la remuntada en un duel de Champions contra el PSG
Sergi Roberto el dia la remuntada en un duel de Champions contra el PSG
Barça

S'escalfa el PSG-Barça: de la pancarta de Madrid al globus blaugrana de París

Muntatge a les xarxes socials del Barça amb una imatge de la Torre Eiffel i un globus amb els colors blaugrana

Redacció Digital Esport3

Quan falten uns dies per als quarts de finals de la Champions, el Barça utilitza les xarxes socials per encendre un dels partits més emocionants de la màxima competició europea. Després que l'atzar ajuntés el destí dels dos equips en el sorteig, el conjunt barcelonista ha promocionat l'enfrontament mitjançant vídeos per emocionar el culer.

L'entitat blaugrana acostuma a fer-ho en els partits importants, com ja va fer contra el Reial Madrid amb la famosa pancarta del president Laporta. Aquesta vegada es tracta d'un clip on apareix un globus aerostàtic flotant a la vora de la torre Eiffel amb el lema: "Sempre Barça".

Les imatges han fet explotar la xarxa. Tot i això, aquestes no han estat les úniques fotografies amb referències parisenques que ha penjat el Barcelona aquests últims dies. De fet, durant el cap de setmana, el soci culer es va despertar amb una imatge de la Mona Lisa vestida de blaugrana.

L'infern de París

Amb el partit com a excusa, els ultres del PSG van penjar diumenge un comunicat on demanaven que el Parc dels Prínceps fos un infern per als jugadors del Barça.

Sense pistes de De Jong ni Pedri

Aquest tipus de missatges tenen molt de ressò a les xarxes en un duel que esdevindrà clau per a les aspiracions dels dos clubs de cara al final de la temporada. En una eliminatòria en què, de moment, no se sap si podran participar jugadors clau com De Jong o Pedri.

Anar al contingut