Sergio Ramos celebra el seu primer gol amb el PSG (Reuters)

Sergio Ramos s'embolica amb els números després de la derrota del PSG

L'andalús va perdre els nervis amb un fotògraf abans d'una nova relliscada davant els mitjans de comunicació
Redacció Esport3 Actualitzat

Sergio Ramos confia que el París Saint-Germain remuntarà l'eliminatòria davant el Bayern, però la seva anàlisi després del partit no ha estat massa encertada. El futbolista es va fer un petit embolic en analitzar la norma del valor dels gols fora de casa en cas d'empat, eradicada la temporada passada:

"La norma del gol en contra es va acabar i això ens beneficia"

La veritat és que aquesta anàlisi és tota una obvietat, perquè -tant amb la norma del gol en contra, com sense- amb un gol el PSG empataria l'eliminatòria.

En aquest cas, el PSG com a mínim haurà de marcar un gol a Munic per no perdre l'eliminatòria. De fet, en surt perjudicat, ja que amb la norma anterior un resultat d'1-2 o 2-3 faria que passés directament el PSG, mentre ara l'eliminatòria només s'empataria.


L'andalús perd els nervis

Després de la derrota, els jugadors del PSG van acostar-se als seus seguidors per demanar disculpes. Va ser en aquell moment quan Sergio Ramos es va contagiar de la tensió i va perdre els nervis amb un fotògraf. El central llança primer un avís i just després tira una empenta a un altre en una acció que va ser captada des de la grada.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut